MOJE INDIE KONIN

Recentreview


4.5 stars out of 122 reviews

All reviews come from Pyszne.pl customers who've ordered from Moje Indie Konin. Want to know more? Find out more.

25 Sep 2022 at 18:22 Great taste
4 Sep 2022 at 14:39 Jedzenie ok ale dotarło dużo później niż wynikało z zamówienia
17 Aug 2022 at 15:21 Dobra robota, tak trzym
10 Jul 2022 at 16:29 Restauracja zażyczyła sobie dopłatę do ceny dowozu. Zakupilem przez aplikację pyszne.pl z dowozem za 6 złotych, po jakimś czasie otrzymałem telefon że muszę dopłacić dodatkowe 9zl albo anulować zamówienie. Nie dostałem też paragonu za dodatkowe 9zł
7 Jun 2022 at 20:35 Bardzo dobre jedzenie. Przez kilka lat mieszkałem w Warszawie i tam też byłby to top indyjskich.
22 May 2022 at 20:47 Potrawy bardzo dobrze oddają charakter kuchni indyjskiej, bardzo smaczne, obfite i dostarczone gorące, czas dostawy jak na niedzielę wcale nie długi, kontakt z dostawcą sympatyczny. Polecam
21 Apr 2022 at 21:42 Danie z orzeszkami i katedrą, niestety nie było nic z tego w środku, wszystko na jedno kopyto ,co by nie zamówić, a cena z kosmosu…
21 Mar 2022 at 21:52 Jedzenie dobre, dostawa szybka, ale dostawca nie ogarniał, że było zapłacone wcześniej przez stronę i trzeba było to wytłumaczyć
7 Feb 2022 at 16:16 Zamawiam nie pierwszy raz! I wczoraj to było tragicznie jedzenie, zrobione «na odpierdol». Nie wiem, od czego i od kogo to zależy, ale nie szanuje cię ludzi, jeżeli nie wstyd brać pieniędzy za tak śmieciowe jedzenie!!!!!!!!!!!!!!! Nie polecam!